Starzbet VIP

Starzbet VIP Kulüp sayesinde kullanıcılar sitenin içerisinde yapmış olduğu tüm işlemlere yönelik olarak ekstra puanlar elde ediyor, farklı seviyelerde bulunarak kazançlarını artırıyor.

Starzbet, günümüzde kumarhane oyunlarının oynanabilmesi amacıyla düzenlenmiş olan yurtdışı lisanslı siteleri arasında yer alıyor. Kendine özel geliştirmiş olduğu sistem sayesinde firmada normal alınabilecek olan promosyonların yanında kişilerin değerlendirileceği Starzbet VIP özelliği bulunuyor.

Starzbet VIP Nedir?

Firmada kullanıcıların kazanma ihtimalini arttırabilecek ve aynı zamanda düzenlemiş olduğu ekstra bakiyeler ile daha fazla oyunlarına katılmasını sağlayan birçok avantaj bulunuyor.

Site avantajları içerisindeyse klasik olan promosyonların dışındaki kişilerin katılım gösterebileceği Starzbet VIP kulübü bulunuyor bu kulübün içerisinde kişiler günlük free spin, haftalık, aylık ya da farklı birçok özelliğe yönelik olacak şekilde kampanyaları ekstradan alabiliyor.

Ayrıca her kullanıcı gerçekleştirdiği daha fazla işlem ile daha fazla puan toplayarak sistem içerisinde bulunmuş olduğu sıralamayı artırıyor. Daha yüksek bir sıralamaya geçen kullanıcıların yararlanacağı promosyonlar ise daha yüksek avantajlara sahip oluyor.

Kulüp içerisindeki kişilerin daha fazla kazanç elde edebilmesi amacıyla yapması gereken tek işlem ise yatırım yaparak oyunlara katılmak oluyor. Daha düzenli katılım gerçekleştiren kullanıcılar daha fazla puan elde etme fırsatını yakalıyor.

Nasıl VIP Kulüp Üyesi Olabilirim?

Starzbet VIP üyesi olmak isteyen kullanıcıların yapacağı özel bir işlem bulunmuyor. Kişiler birinci yatırım işlemini sağladıktan sonra anında Nova VIP – 1 sıralaması içerisinde olacaktır.

Otomatik olarak dahil edildikten kaynaklı kişilerin bu VIP uygulamasında elde edebileceği avantajları bilmesi çok daha fazla kazanç elde etmesine yardımcı olacaktır. Burada farklı birçok kampanyanın sunulmasından kaynaklı kişiler günlük, haftalık ya da aylık ekstra durumlardan yararlanabiliyor.

Her üyenin üyelik işleminin onaylanmasıyla beraber birinci yatırımı yapması beklenir. Yapılan yatırımın ardından ise doğrudan hem sitenin avantajlarından yararlanabilir hem de kulüp içerisinde daha fazla puan toplamaya başlayabilirsiniz.

Ayrıcalıkları sunan firmanın özellikle düzenlediği kulüp sisteminde herkes Nova VIP – 1 seviyesinden başlayarak avantajları toplamaya hak kazanır.

VIP Kulüp Avantajları Nelerdir?

Kulüp dahilinde işlem gerçekleştiren kullanıcıların elde edebileceği farklı birçok avantajı bulunuyor. Bu avantajlar dahilinde herkesin yararlanabileceği promosyon türlerinin yanında sizin özel olarak alacağınız kampanyalar bulunuyor.

Firmanın aktif düzenlediği Starzbet VIP avantajları şöyledir;

  • Kullanıcılar kampanya sayesinde günlük olarak freespin alabiliyor. Freespinler özellikle belirli oyunlarda kullanılabilen niteliklere sahiptir.
  • Haftalık bonus buy Promosyonları sayesinde bazı oyunların içerisinde yer alan bonus satın alma işlemlerinin gerçekleştirilmesini sağlayacak kampanya bulunuyor. Bu kampanya dahilinde kullanıcılara belirli lira karşılığı bulunan bonus satın al özelliği veriliyor.
  • Kişilere aylık verilen kayıp bonusu sayesinde normal aldığınız kayıp bonusunun dışında bir ay içerisinde size de elde ettiğiniz tüm kayıp durumuna yönelik olarak promosyon veriliyor.
  • Seviye atlamış olan kullanıcılar ise aktif konusunun olmaması halinde seviye atlama kampanyasından yararlanarak daha fazla oyuna katılım gerçekleştirebiliyor.
  • Kulüp üyesi olan kullanıcıların sınırsız para çekim işlemi oluşturması mümkün oluyor.
  • Ayrıca özel site giriş adres linki, özel müşteri hizmetleri temsilcisi, çevirilerinizi anlık komisyon iadesi gibi farklı avantajlardan da yararlanabiliyorsunuz.

Avantajların tamamı kullanıcıların var olan VIP seviyesine göre değişiklik gösterir. Seviyenin yükselmesi halinde alınan avantajlarla daha fazla oluyor.

VIP Bonusları Nelerdir?

Düzenlenen sistemin içerisinde kullanılan ayrıca yararlanabileceği farklı bonus türleri bulunuyor. Kişiler günlük, haftalık, aylık bonuslarının yanında yatırım bonusu alarak daha fazla kazanç elde edebiliyor.

Starzbet VIP Bonusları içerisinde günlük bonuslarla free spin ödül bulunuyor. Gates of Olympus ve Starlight Princess oyunlarında çevrim yapıldıktan sonra buradan elde edilen kazançların alınması mümkün oluyor.

Haftalık bonuslar da ise bonus satın alma özelliği veriliyor. En az 200 TL bonus satın al bonusu ile kişiler kampanyadan yararlanmaya başlıyor. Tüm promosyonlar ise aynı anda verildiği için kişiler farklı çevrim işlemlerini gerçekleştirme şansını elde ediyor.

Aylık bonus kapsamında kullanıcılara kayıp bonusu veriliyor. Kayıp bonusu %1 tutarından başlayarak %10 olacak kadar yükseliyor. Ayrıca firmanın sağladığı yatırım bonusu arasında %15, %25, %20 ve %30 gibi farklı oranlarda yararlanılması mümkün olan kampanya seçenekleri bulunuyor. Level atlama bonusu ise belirli nakit oranında veriliyor. En düşük leveli atlayarak ikinci seviyeye geçmiş olan kullanıcılar 100 TL bonus alma hakkına sahip olacaktır. En yüksek seviyede olan kişiler ise 25 binası lira

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Discover

Latest

Maximizing Your Winnings: Bankroll Management Tips for Poker Players

Bankroll management is one of the most critical aspects of successful poker play, yet it’s often overlooked by both novice and experienced players. Proper...

Starzbet Freespin Etkinlikleri

Starzbet freespin etkinlikleri ile ücretsiz çevrimlerde daha fazla kazanabilirsiniz. Yurt dışı merkezli firmanın etkinliği hakkında detaylar sizlerle! Slot oyunlarında veya çeşitli casino oyunlarında freespin demek...

Online Poker vs. Live Poker: Key Differences and How to Succeed in Both

Poker is a game that has captivated millions around the world, with players enjoying the thrill of both online and live formats. While the...

Top 10 Poker Strategies for Beginners: Essential Tips to Get You Started

Poker is an exciting and challenging game that blends luck and skill, making it one of the most popular card games worldwide. For beginners,...

Advanced Poker Techniques: How to Read Your Opponents Like a Pro

Poker is not just a game of cards; it's a game of people. Mastering the ability to read your opponents can transform your poker...